Mediterrán ételek és egyéb finomságok...

Édes ámulat: Az igazi farsangi fánk, házi baracklekvárral Nagyi módra

Nincsen farsang, fánk nélkül!   Az a legjobb étel, amit szeretettel készítünk. 🙂   Az igazi farsangi fánk a nagyitól, házi baracklekvárral, nem maradhat ki a hétvégi menüből, én már nagyon sokszor elkészítettem, egyszerűen mennyei… 🙂 Érdemes kipróbálni! Tudtad?A farsang Magyarországon vízkereszttől (január 6.) a húsvét vasárnapot megelőző 40 napos böjt kezdetéig tart, azaz “húshagyó… Tovább »

Ropogós körtés csavart fánk, fehércsokoládés pudinggal

Őszi estékre! Igazi nassolnivaló, mely percek alatt készen van. 🙂   Sok körte termett a kertben? Csinálj belőle körtés csavart fánkot. Pikk-pakk készen van, és garantálom, hogy mindenki a családban ezt fogja ropogtatni. De vigyázzunk, mert amire befejezzük a sütést, lehet, hogy elkapkodják, még ízibe… 🙂 Én is, leszedtem/összeszedtem a körtének az utóját a fáról,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!